Şedinţa CCR – 3 mai 2018

3 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 392

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul CCR (www.ccr.ro), s-a publicat lista ședinței publice din data de 3 mai 2018.

 

 Ședința de plen

 

Astfel, la această dată va avea loc o ședință de plen, în care se va dezbate obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului (L. nr. 96/2017), obiecție formulată de un număr de 28 senatori aparținând Grupului parlamentar Uniunea Salavați România și Grupului parlamentar Partidul Național Liberal.

 

În plus, la aceeași dată, în ședința plenului, a rămas în pronunțare un dosar cu privire la excepția de neconstituționalitate referitoare la dispozițiile:

art. 1 alin. (2) lit. d) și lit. e), art. 68 și ale art. 77 din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale.

 

Sursa informației

Ședința CCR – 3 mai 2018 was last modified: mai 3rd, 2018 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter