Ședință CCR – 25 septembrie 2018

25 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 556
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul CCR (www.ccr.ro), s-a publicat lista ședinței publice din data de 25 septembrie 2018.

 

Ședința de plen

În plus, la această dată, va avea loc și o ședință de plen, în care se vor dezbate următoarele obiecții de neconstituționalitate privind:

– L. pentru modificarea și completarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, obiecție formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție, de un număr de 94 deputați din Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal, Grupului Parlamentar al Uniunii Salvați România, precum și deputați neafiliați și Președintele României;

– L. pentru modificarea și completarea art. 12 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, obiecție formulată Președintele României;

– L. pentru modificarea și completarea Legii nr. 94/1992 organizarea și funcționarea Curții de Conturi, obiecție formulată Președintele României.

 

De asemenea, se află în pronunțare dosare cu privire la excepția de neconstituționalitate privind dispozițiile art. 595 din Codul de procedură penală.

Sursa informației

Ședință CCR – 25 septembrie 2018 was last modified: septembrie 19th, 2018 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter