Ședință CCR – 20 mai 2019

17 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 173

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul CCR (www.ccr.ro), s-a publicat lista ședinței de plen din data de 20 mai 2019.

Ședința de plen 

Astfel, la această dată, se vor dezbate următoarele excepții/obiecții de neconstituționalitate cu privire la dispozițiile:

Conferintele Video Universul Juridic

– Legii pentru modificarea și completarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, obiecție formulată de Președintele României;

– art. 35 alin. (1) – (3) din Regulamentul Camerei Deputaților, sesizare formulată de grupul parlamentar al Partidului Național Liberal din Camera Deputaților.

Totodată, la această dată se va soluționa și conflictul juridic de natură constituțională între Înalta Curte de Casație și Justiție, pe de o parte și Parlamentul României, pe de altă parte.

 

Sursa informației

Ședință CCR – 20 mai 2019 was last modified: mai 17th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Gânduri (ne)juridice DIN LUMEA JURIDICA

Vezi tot

Abonează-te la newsletter