Secretul reușitei la Hexagon: munca în echipă

23 mai 2016
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 726
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept din Craiova a ocupat anul acesta primul loc al podiumului.
„Secretul acestei reușite este lucru în echipă” – ne-a spus Daiana Mona Ciuciulete, studentă în anul 2 la Facultatea de Drept din Craiova.
Hexagonul este un concurs la care an de an se propun subiecte mai dificile, iar studenții sunt pe an ce trece, mai bine pregătiți. „Cred că de la an la an exista echipe mult mai bine pregătite, toți merităm să ne batem pentru titlu, și pot să spun că între noi există o diferență minoră, momentul face diferența” – ne explică  Daiana Ciuciulete, participantă și la ediția de anul trecut a Hexagonului Facultăților de Drept.
După terminarea facultății, Daiana Ciuciulete vrea să urmeze o carieră în magistratură. Are ca model foștii săi profesori de la Facultatea de Drept Craiova, care lucrează în instanțele doljene.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Secretul reușitei la Hexagon: munca în echipă was last modified: mai 23rd, 2016 by Daiana Mona Ciuciulete

Vă recomandăm:

Despre autor:

Daiana Mona Ciuciulete

Daiana Mona Ciuciulete

Este studentă la Facultatea de Drept din Craiova.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter