Rolul moderatorului în cadrul unei conferinţe

6 Dec 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 546

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic: Ați fost moderator al conferinței de astăzi. Ce ne puteți spune despre temele abordate în cadrul acesteia?

Sebastian Rădulețu: Temele au fost deosebit de interesante, deși destul de largi – infracțiunile economice, evaziunea fiscală, infracțiunea din Legea 31/1990 –, foarte generoase, dar, în același timp, cu anumite riscuri de a nu acoperi toate aspectele relevante.

Pachet: Explicatiunea teoretica si practica a Dreptului Civil Roman. Set 14 Titluri - 11 Tomuri.

Universul Juridic: Am vorbit despre teme. Ce ne puteți spune despre speakerii conferinței?

Sebastian Rădulețu: Evident, a fost foarte interesant să avem o paletă de spicheri din diverse domenii – judecători, procurori, avocați, foști înalți funcționari publici, care să-și spună punctele de vedere pe tema conferinței. Deci am avut diverse opinii – acest lucru cred că s-a și văzut în divergențele dintre spicheri, în divergențele dintre moderatori și spicheri sau dintre public și spicheri, dar tocmai acesta e rolul conferinței – de a pune în lumină problemele dintr-un anumit domeniu și de a încerca să găsească soluții la ele.

Universul Juridic: Care este adevăratul rol al unui moderator în cadrul conferințelor profesionale?

Sebastian Rădulețu: E greu de spus. La modul general, aș zice că un rol important este să se asigure că cele mai fierbinți aspecte ale conferinței sunt puse în discuție și sunt detaliate – pe de o parte; pe de altă parte, are, evident, rolul care derivă din înțelesul cuvântului moderator, acela de a calma oarecum spiritele și de a realiza un echilibru între diversele puncte de vedere exprimate, mai ales când acestea sunt divergente și, de asemenea, de a se asigura că cele mai importante teme sunt abordate.

Rolul moderatorului în cadrul unei conferințe was last modified: decembrie 13th, 2016 by Sebastian Rădulețu

Recomandări

Despre autor:

Sebastian Răduleţu

Sebastian Răduleţu

Este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova și avocat în Baroul Dolj.

Abonează-te la newsletter