Școala de vară „Specializarea pe domenii de practică a mediatorilor – o nouă provocare”

997       0
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

18-19 septembrie 2015

București

Hotel Diesel

Str. Mircea Eliade nr. 113A

Asociația profesională „Colegiul mediatorilor”

 

„Vă invitam să analizăm împreună cu reprezentanți ai organizațiilor profesionale partenere, ai unor instituții publice și ai Consiliului de mediere, pornind de la experiențe ale altor țări în ce privește medierea, dacă și în ce măsura specializarea pe domenii de practică poate contribui la relansarea profesiei de mediator”.

Consiliul de mediere a aprobat în 30 august 2015 acordarea a 10 puncte profesionale pentru mediatorii care participă la „Școala de vară”, ediția a V-a.

Taxa de participare la eveniment este de 200 RON, iar înscrierea se face la adresa [email protected], în limita a 80 de locuri.

Consultați agenda evenimentului.

Sursa informațiilor este anunțul publicat de Colegiul Mediatorilor (www.colegiulmediatorilor.ro)

Școala de vară „Specializarea pe domenii de practică a mediatorilor – o nouă provocare” was last modified: septembrie 14th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter