Schoenherr și Asociații SCA a asistat Nofar Energy în legătură cu achiziția unui parc fotovoltaic de 73 MW

26 ian. 2023
Vizualizari: 173

Schoenherr și Asociații SCA a asistat Nofar Energy în legătură cu achiziția unui parc fotovoltaic de 73 MW în Slobozia. Tranzacția face parte din planurile companiei de a achiziționa, dezvolta și instala proiecte solare și eoliene cu o capacitate totală de 1,5 GW în 2023.

De la intrarea sa pe piața locală în 2021, Nofar Energy a devenit rapid un investitor semnificativ în sectorul energiei regenerabile din România. Ne bucurăm că am putut contribui la acest succes. Pe fondul tranziției energetice, interesul investitorilor în sectorul energiei regenerabile din țara noastră a revenit în forță. În ultimii doi ani, am acordat asistență juridică în legătură cu peste 20 tranzacții de fuziuni și achiziții derulate pe această piață. Majoritatea acestor proiecte se referă la parcuri solare și eoliene operaționale sau în curs de dezvoltare.” – a declarat Monica Cojocaru, partener în cadrul Schoenherr și Asociații SCA, care a asistat Nofar Energy cu privire la acest proiect.

Nofar Energy este o companie specializată în dezvoltarea și operarea de proiecte de energie solară și eoliană, precum și în proiecte de stocare a energiei. Compania, care este listată la bursa din Tel Aviv, este activă în Spania, Israel, Italia, Polonia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Serviciile prestate de avocații Schoenherr au acoperit asistență juridică în legătură cu toate aspectele de drept specifice tranzacțiilor de fuziuni și achiziții în sectorul energiei. Echipa a fost coordonată de Monica Cojocaru (local partner) și i-a inclus pe Vlad Cordea (senior attorney at law) și Alexandra Huza (senior attorney at law), în timp ce Georgiana Bădescu (partner) și Darius Trușculete (attorney at law) au acoperit aspectele juridice privind autorizarea investițiilor străine directe.

 

Schoenherr și Asociații SCA a asistat Nofar Energy în legătură cu achiziția unui parc fotovoltaic de 73 MW was last modified: ianuarie 26th, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: