Săptămâna prevenirii criminalităţii 2016

27 sept. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 677

Despre

  • 26 - 30 septembrie 2016
  • Poliţiştii vor participa la dezbateri pe teme de interes

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț dat publicității pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 26 – 30 septembrie 2016, Poliția Română, prin structurile de prevenire a criminalității, organizează și desfășoară, la nivel național cea de-a unsprezecea ediție a „Săptămânii Prevenirii Criminalității”.

În această perioadă, polițiștii vor participa la dezbateri pe teme de interes (delincvența juvenilă, victimizarea minorilor, consumul de droguri, traficul de persoane, siguranța în mediul on-line, infracțiunile contra patrimoniului, infracțiunile comise cu violență și siguranța rutieră) și vor avea întâlniri cu elevi, părinți, profesori și directori ai unităților de învățământ, bătrâni, administratori de societăți comerciale și de imobile, reprezentanți ai comunităților multiculturale etc.

În organizarea și derularea acestor acțiuni, vor fi cooptați parteneri din diverse domenii: autorități locale, unități de învățământ, societăți comerciale, organizații neguvernamentale, instituții guvernamentale și mass-media. De asemenea, vor participa la emisiuni radio-tv pe teme de prevenire, vor distribui materiale preventive în spații publice și vor organiza puncte fixe de informare pentru cetățeni.

Pe parcursul săptămânii se vor organiza expoziții pe teme de prevenire, vor fi prezentate filme educative și programe preventive, iar pentru a vedea modul în care cetățenii reacționează vor fi simulate fapte antisociale.

Sursa informației

Săptămâna prevenirii criminalității 2016 was last modified: septembrie 26th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter