Săptămâna centralizată de pregătire profesională pentru practicienii în insolvență stagiari (9 mai 2016 – 13 mai 2016)

8 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 603

Despre

  • Fiecare modul parcurs este creditat cu 2 puncte de pregătire profesională
  • Termen-limită pentru înscrieri: 29 aprilie 2016

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În perioada 9 mai 2016 – 13 mai 2016, la sediul UNPIR din str. Vulturilor nr. 23, sector 3, etaj 1, București se va desfășura săptămâna centralizată de pregătire profesională destinată, în principal, practicienilor în insolvență stagiari. Participarea la stagiul centralizat este obligatorie pentru susținerea examenului de definitivat.

Înscrierea cursanților se va face până în data de 29 aprilie 2016 la filialele UNPIR de care aparțin teritorial. Filialele UNPIR vor transmite Secretariatului INPPI, tabelele centralizatoare cu numele solicitanților cel târziu luni, 3 mai 2016.

Conferintele Video Universul Juridic

Pe durata celor 5 zile se admite absentarea într-o singură zi, temeinic motivată.

Cursul este gratuit.

Programul prelegerilor vor fi afișate în timp util, pe site-ul www.inppi.ro și www.unpir.ro.

În limita locurilor disponibile, sunt acceptați la cursuri și practicienii în insolvență definitivi. Aceștia pot opta pentru parcurgerea seminarului pe module. Fiecare modul parcurs este creditat cu 2 puncte de pregătire profesională. Prețul fiecărui modul este de 50 lei. În funcție de numărul de module parcurse de fiecare practician definitiv, INPPI va elibera și certificatul de participare cu mențiunea numărului de puncte de pregătire profesională efectuate.

Înscrierea se face în limita locurilor disponibile, pe module, după publicarea programului prelegerilor.

Sursa informației este UNPIR (www.unpir.ro).

Săptămâna centralizată de pregătire profesională pentru practicienii în insolvență stagiari (9 mai 2016 – 13 mai 2016) was last modified: aprilie 7th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter