Săptămâna aniversară la Facultatea de Drept a Universității din București – 23-29 noiembrie 2020

20 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 53

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat transmis, Facultatea de Drept a Universității din București sărbătorește 161 de ani de la înființare, la data de 25 noiembrie 2020, iar pentru a marca acest moment important, propune o serie de activități pe parcursul săptămânii 23-29 noiembrie 2020.

Astfel, Săptămâna aniversară a Facultății de Drept a Universității din București va include:

Marți, 24 noiembrie 2020, începând cu ora 14:00, reprezentanți ai Collège d’Europe (College of Europe) vor prezenta activitatea acestei prestigioase instituții de formare în domeniul Dreptului european, precum și oportunitățile oferite studenților și absolvenților Facultății de Drept. Evenimentul este destinat în principal studenților masteranzi și doctoranzi, dar este deschis tuturor studenților și profesorilor Facultății de Drept a Universității din București.

Miercuri, 25 noiembrie 2020, în intervalul orar 12:00-13:30, va fi organizată, împreună cu Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene și Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, dezbaterea Asistența juridică pro bono – Pledoarie pentru creșterea accesului la justiție. Evenimentul urmărește, în egală măsură, să marcheze Săptămâna europeană pro bono (European Pro Bono Week).

Joi, 26 noiembrie 2020, începând cu ora 12:00, Dr. Steve Terrett, Directorul British Law Center, instituție parteneră a Facultății de Drept, va susține prelegerea Is Britain still Great? Will the Kingdom remain United? Brexit and the future of the UK’s legal system. Sunt invitați să urmărească evenimentul și să se implice în dezbateri studenții și cadrele didactice ale Facultății de Drept a Universității din București, dar și toți cei interesați, în egală măsură, de consecințele juridice ale Brexit și de sistemul juridic britanic.

Vineri, 27 noiembrie 2020, în intervalul orar 15:30-17:00, va fi organizată masa rotundă cu tema Dimensiunea constituțională a dreptului fundamental la educație, ce va reuni, pentru o discuție deschisă asupra acestui subiect, cadre didactice și studenți ai Facultății de Drept a Universității din București.

De asemenea, evenimentele se vor desfășura online, cu înscrierea prealabilă a doritorilor, iar link-urile de conectare vor fi transmise după finalizarea înregistrărilor.

Mai multe informații cu privire la toate aceste activități pot fi obținute prin consultarea paginii web a Facultății de Drept a Universității din București, secțiunea Evenimente.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Concursul studențesc REINVENT TRUST

Săptămâna aniversară la Facultatea de Drept a Universității din București – 23-29 noiembrie 2020 was last modified: noiembrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter