S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 275/2015 pentru modificarea şi completarea Normelor de aplicare a O.U.G. nr. 64/2007 privind datoria publică

22 mai 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 957

Despre

  • Note de fundamentare
  • H.G. nr. 275/2015
  • Modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a O.U.G. nr. 64/2007 privind datoria publică, aprobate prin H.G. nr. 1.470/2007

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Guvernului (www.gov.ro), au fost publicate Notele de fundamentare la H.G. nr. 275/2015 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a O.U.G. nr. 64/2007 privind datoria publică, aprobate prin H.G. nr. 1.470/2007 (M. Of. nr. 284 din 27 aprilie 2015).

 

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE
Potrivit respectivelor note de fundamentare: „Este necesară revizuirea procedurii lansării emisiunilor de titluri de stat pe piețele internaționale, astfel încât Ministerul Finanțelor Publice, în calitate de emitent, să aibă posibilitatea utilizării cu o mai mare flexibilitate a infrastructurii contractuale a Programului MTN. Astfel, a fost introdusă definiția Programului, a agentului fiscal și plătitor, a noțiunii de dealer în cadrul Programului care se diferențiază de cea de dealer pe piața internă, emitentul având flexibilitatea de a revizui/actualiza anual lista dealerilor, în funcție de strategia de finanțare și necesitățile de a accesa diverse piețe de obligațiuni, având în vedere o serie de criterii cantitative și calitative considerate relevante la momentul respectiv. De asemenea, în procesul selecției băncilor pentru o tranzacție de euroobligațiuni a fost introdus în cadrul factorilor de selecție și posibilitatea utilizării principiului rotației dealerilor, principiu aplicat deja de alte state din UE (Polonia, Ungaria, Austria etc.)”.

 

Pentru a vedea respectivele note de fundamentare vizitați site-ul Guvernului (www.gov.ro).

S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 275/2015 pentru modificarea și completarea Normelor de aplicare a O.U.G. nr. 64/2007 privind datoria publică was last modified: mai 22nd, 2015 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter