[IN MEMORIAM] S-a stins din viață Profesorul Viorel Mihai Ciobanu

16 iun. 2016
6 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 5 (6 votes, average: 4,17 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 4238
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 16 iunie 2016: IN MEMORIAM13 iunie 2016: S-a stins din viață Profesorul Viorel Mihai Ciobanu

Revista română de drept privat, Revista română de executare silită și Editura Universul Juridic au primit cu adâncă durere vestea încetării fulgerătoare din viață a ilustrului Profesor Viorel Mihai Ciobanu, personalitate de primă mărime a doctrinei și lumii academice românești, colaborator apropiat al revistelor și al Editurii Universul Juridic în ultimii ani.

Campanie Craciun UJmag 2020

Teoretician desăvârșit, cercetător neobosit și dascăl autentic, un veșnic împătimit al dreptului procesual, Profesorul Viorel Mihai Ciobanu, cu harul, inteligența, priceperea și stilul inegalabil, a creat o VERA OPERA care va dăinui în știința juridică românească și va rămâne un reper fundamental pentru toți iubitorii și cercetătorii dreptului procesual civil.

Mărturie stă și ultima mare lucrare în care și-a pus toată energia, dragostea și dăruirea: Noul Cod de procedură civilă, comentat și adnotat, 2 volume, Editura Universul Juridic, 2016, în curs de apariție (ediția I a volumului I apărută încă din 2013, anul intrării în vigoare a noului Cod de procedură civilă, al cărui principal artizan a fost Profesorul Viorel Mihai Ciobanu).

Personalitate remarcabilă a dreptului privat român, eminent procedurist, autor al unor tratate, cursuri și studii ori articole fundamentale de teorie și practică în domeniul procedurii civile, judecător la Curtea Constituțională (1992-1998), decan al Facultății de Drept a Universității din București (1998-2008), președintele Comisiei pentru elaborarea Proiectului Noului Cod de procedură civilă (2006-2008) și președinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (2010-2012) domnul decan Viorel Mihai Ciobanu a fost și rămâne un demn urmaș al iluștrilor săi înaintași, Eugen Herovanu, Petre Vasilescu, Ilie Stoenescu și Savelly Zilberstein, care au făcut istorie în procedura civilă română.

În semn de omagiu, Revista română de drept privat a declarat anul 2010 „Anul Viorel Mihai Ciobanu”.

Ne exprimăm prin acest anunț imensa și nesfârșita gratitudine pentru viața și opera Profesorului Viorel Mihai Ciobanu, transmițând totodată familiei îndoliate sincere condoleanțe.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

SIT SIBI TERRA LEVIS!

Revista română de drept privat

Director Marian Nicolae

Redactor-șef Mircea Dan Bob

Revista română de executare silită

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Director Eugen Hurubă

Redactor-șef Evelina Oprina

Redactor-șef adjunct Vasile Bozeșan

Editura Universul Juridic

Președinte Nicolae Cîrstea

Dumnezeu să-l ierte și să-l aibă în pază!

[IN MEMORIAM] S-a stins din viață Profesorul Viorel Mihai Ciobanu was last modified: iunie 17th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter