[UPDATE: Adeziunea preşedinţilor şi vicepreşedinţilor curţilor de apel] Rezoluția adoptată în cadrul „Întâlnirii semestriale a președinților și vicepreședinților de tribunale”

30 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 672

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 30 mai 2017: Adeziunea președinților și vicepreședinților curților de apel

Președinții și vicepreședinții curților de apel și-au exprimat printr-un comunicat adeziunea la Rezoluția adoptată la data de 29 mai 2017, cu ocazia „Întâlnirii semestriale a președinților și vicepreședinților de tribunale”.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Comunicatul:


În cadrul evenimentului „Întâlnirii semestriale a președinților și vicepreședinților de tribunale” organizat de Consiliul Superior al Magistraturii în perioada 29-31 mai 2017 a fost adoptată o rezoluție ce vizează recunoașterea și asigurarea independenței justiției și consolidarea statutului judecătorilor prin separarea atribuțiilor Consiliului Superior al Magistraturii referitoare la cariera judecătorilor și procurorilor.

Rezoluția adoptată:

Semnatarii rezoluției:

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)
[UPDATE: Adeziunea președinților și vicepreședinților curților de apel] Rezoluția adoptată în cadrul „Întâlnirii semestriale a președinților și vicepreședinților de tribunale” was last modified: mai 30th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter