Revista Universul Juridic dublă indexare BDI

7 oct. 2015
Vizualizari: 3488

Conducerea Revistei Universul Juridic are plăcerea să vă informeze că demersul nostru privind înființarea unei publicații juridice online a făcut un important pas înainte, fiind în acest moment indexată în două baze de date: HeinOnline și EBSCO.

Practic, publicația noastră a primit titulatura de revistă indexată BDI odată cu cel de-al nouălea număr al său, ceea ce ne îndreptățește să credem că demersul nostru a fost unul care trebuia făcut fiind răsplătit ca atare de această indexare pe care a obținut-o.

În acest moment revista capătă o deschidere mai largă putând veni în sprijinul comunității academice din domeniul juridic, dar și în sprijinul doctoranzilor care au nevoie de articole publicate în reviste BDI, pentru ca acestea să poată fi luate în considerare în vederea realizării punctelor necesare dosarelor de promovare universitară sau dosarelor de doctorat.

Așa cum și portalul universuljuridic.ro a evoluat extrem de mult de la lansarea sa și până în prezent, tot așa și revista ne dorim să evolueze număr de număr și să se constituie într-un real sprijin pentru mediul juridic universitar și profesional deopotrivă. Numerele publicate până acum arată o îmbunătățire de la număr la număr a conținutului acestei reviste, tendință pe care o vom urmări și în viitor în realizarea acesteia. Suntem convinși că, punând în viitor accent pe aspectele practice și pe necesitatea de desțelenire, uneori, a anumitor probleme controversate sau interpretabile, revista va deveni un partener pentru activitatea dvs profesională.

Vă mulțumim încă o dată pentru sprijin și vă așteptăm să publicați alături de noi articolele dvs., asigurându-vă de toată disponibilitatea și susținerea noastră.

Revista poate fi accesată gratuit aici http://revista.universuljuridic.ro/, iar articolele pot fi transmise pe adresa periodice@universuljuridic.ro (persoană de contact Ciprian Radu – 0732 320 666).

Ovidiu Predescu – Director

Florin Moțiu – Redactor-șef

Revista Universul Juridic dublă indexare BDI was last modified: octombrie 7th, 2015 by Ovidiu Predescu

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autori:

Ovidiu Predescu

Ovidiu Predescu

Este prim-vicepreședinte al Uniunii Juriștilor din România, cercetător ştiinţific de onoare al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române și director fondator al publicațiilor „Dreptul”, precum și secretar general al Academiei de Științe Juridice din România.
A mai scris:
Florin Moțiu

Florin Moțiu

Este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și doctor în drept comercial al Universității de Vest din Timișoara din 2005, cu distincția Magna Cum Laude, cu teza „Contractele comerciale de intermediere fără reprezentare”.
A mai scris: