Revista Forumul Judecătorilor este disponibilă gratuit pentru abonații la revistele online Wolters Kluwer România

14 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
289 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Utilizatorii Sintact.ro care au abonament activ la Modulul online Revistele Wolters Kluwer România vor benefecia, fără alte costuri, de acces la revista Forumul Judecătorilor, din anul 2009 până în prezent, precum și la aparițiile viitoare.

 

Inteligența artificială în materie penală

Introducem încă o revistă nouă în platforma legislativă Sintact.ro

 

Începând cu data de 1 iulie 2020, utilizatorii Sintact.ro pot accesa în format electronic prestigioasa revistă Forumul Judecătorilor.

 

Dacă nu ai deja un abonament activ, poți solicita un cont demo accesând link-ul următor ⇲ https://info.wolterskluwer.ro/reviste-juridice-online/

 

Revista Forumul Judecătorilor

 

Revista Forumul Judecătorilor, editată de Asociația Forumul Judecătorilor din România, a reprezentat un suflu nou pentru peisajul vetust al magistraturii din anii respectivi. Paginile revistei au deschis ochii cititorilor judecători și procurori, în special în raport de experiența colegilor din alte state ale Uniunii Europene, din SUA și Canada, Australia, Noua Zeelandă etc. A fost practic prima interfață pentru receptarea unor tendințe noi, a unor instituții noi, a unui alt modus vivendi, a adus numeroase soluții de modernizare a justiției pentru România, parte dintre ele preluate și adaptate, dar a reprezentat și una dintre principalele platforme critice pentru lucrurile mai puțin funcționale din justiție, pentru metehne ce păreau de neînvins, pentru atacurile neîncetate împotriva judecătorilor și procurorilor.

Revista Forumul Judecătorilor are drept scop promovarea valorilor legate de profesia de judecător, a ideilor și opiniilor privind starea justiției și reforma sistemului judiciar, a studiilor juridice bazate pe experiența acumulată în activitatea desfășurată. Articolele publicate în Revista Forumul Judecătorilor sunt citate nu numai în revistele și studiile juridice din România, dar și în numeroase reviste internaționale, în teze de doctorat, volume, rapoarte și lucrări științifice publicate în Statele Unite ale Americii, Africa de Sud, Brazilia sau diverse state din Europa.

 

Citește detalii în interviul acordat de judecător Dragoș Călin companiei Wolters Kluwer România ⇲
https://wolterskluwer.ro/interviu-dragos-calin-de-ce-este-nevoie-de-un-forum-al-judecatorilor/

Dintre revistele disponibile în format electronic în Sintact.ro

 

NOU! Revista Dreptul, editată de Uniunea Juriștilor din România

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Revista Pandectele Române, editura Wolters Kluwer România

Revista Română de Dreptul Muncii, editura Wolters Kluwer România

Revista Română de Drept al Afacerilor, editura Wolters Kluwer România

Revista Română de Drept European, editura Wolters Kluwer România

Revista Română de Arbitraj, editura Wolters Kluwer România

Revista Română de Drept Privat, editura Universul Juridic

Revista Română de Jurisprundeță, editura Universul Juridic

Revista Română de Executare Silită, editura Universul Juridic

Revista de Drept Public, editura Universul Juridic

Revista de Drept Constituțional, editura Universul Juridic

Revista Română de Drept Penal al Afacerilor, editura Universul Juridic

Revista Română de Drept Comercial, editura Universul Juridic

Revista Română pentru Protecția și Securitatea Datelor cu Caracter Personal, editura Universul Juridic

Revista de Dreptul Familiei, editura Universul Juridic

Revista Caiete de Drept Penal, editura Universul Juridic

 

Pentru mai multe informatii și demo acces, urmează link-ul următor ⇲

https://info.wolterskluwer.ro/reviste-juridice-online/

 

Sintact.ro, cea mai vastă bază de informații juridice

Cu peste 13,5 milioane de hotărâri judecătorești, 23.000 de articole din 15 reviste de specialitate, peste 200 de cărți de doctrină juridică și peste 90 de comentarii de autor, Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut.

_______________________

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, cunoscut pe piața internațională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse și servicii dedicate profesioniștilor. La nivel global, dar și în România, instrumentele de lucru dedicate profesioniștilor au devenit din ce în ce mai performante datorită dezvoltării tehnolgiei informației. Wolters Kluwer România este unul dintre liderii în domeniul soluțiilor IT de informare și decizie, automatizare și software personalizat, devenite deja indispensabile pentru manipularea informației.

Revista Forumul Judecătorilor este disponibilă gratuit pentru abonații la revistele online Wolters Kluwer România was last modified: iulie 28th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter