Reuniunea reprezentanților sectorului public la București

13 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 111

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Potrivit unui comunicat, în cursul zilei de 12 februarie 2019,  procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, a participat la reuniunea reprezentanților sectorului public la București, desfășurată de către Observatorul European al Încălcărilor Drepturilor de Proprietate Intelectuală în contextul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.
 
Astfel, la reuniune au participat experți din toate statele membre ale Uniunii Europene, reprezentanți ai Comisiei Europene, precum și observatori din cadrul unor instituții europene și organizații internaționale (Europol, Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale).
 
În cadrul intervenției susținute, procurorul general a apreciat importanța activităților Observatorului pentru susținerea și finanțarea în statele membre a autorităților care combat contrafacerea și pirateria, potrivit principiilor bunei cunoașteri atât a contribuției pe care drepturile de proprietate intelectuală o aduc creșterii economice a fiecărui stat membru, cât și a amenințărilor și prejudiciilor produse de încălcarea acestora. Totodată a subliniat importanța dezvoltării rețelelor de specialiști în domeniu din fiecare stat membru, la nivel de oficii de proprietate intelectuală și, de asemenea, în rândul judecătorilor, procurorilor și a polițiștilor.

Sursa informației

 

Reuniunea reprezentanților sectorului public la București was last modified: februarie 13th, 2019 by Universul Juridic
6 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter