Reuniunea Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19

29 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 155

Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), miercuri, 28 aprilie 2021, a avut loc cea de-a doua reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în cadrul căreia s-a evidențiat necesitatea adaptării măsurilor de relaxare treptată în funcție de specificul fiecărui domeniu de activitate.

La întâlnire au participat reprezentanți ai ministerelor și instituțiilor implicate în gestionarea situației pandemice, precum și ai autorităților locale, sectoarelor turismului, culturii și organizării de evenimente, care au afirmat că susțin campania de vaccinare împotriva COVID-19 ca soluție certă pentru revenirea treptată a României la normalitate în condiții de siguranță sanitară pentru toată lumea.

Un alt subiect de discuție a vizat pregătirea redeschiderii treptate a sectorului ospitalității, pe măsură ce campania de vaccinare avansează. Eliminarea restricțiilor și redeschiderea sectoarelor grav afectate de pandemie se va putea face treptat, în funcție de creșterea gradului de imunizare a populației, campania de informare privind vaccinarea fiind adaptată fiecărui sector vizat de măsurile de relaxare.

Propunerile vor fi analizate în grupuri tehnice de lucru pe domenii, în care reprezentanții ministerelor și instituțiilor abilitate se vor pune de acord asupra propunerilor specifice de măsuri, acestea urmând a fi ulterior prezentate spre aprobare în cadrul Comitetului interministerial.

Astfel, grupurile de lucru vor avea în analiză propunerile venite în domeniile economie, sănătate, muncă și protecție socială, transporturi și infrastructură, educație și cercetare, tineret și sport, respectiv, cultură.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Reuniunea Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19 was last modified: aprilie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter