Reprezentarea și structurile teritoriale ale Corpului Profesional al Mediatorilor

10 iul. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 344

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a transmis un comunicat în data de 10 iulie 2017 prin care oferă informații cu privire la Reprezentarea și structurile teritoriale ale Corpului Profesional al Mediatorilor.

„Corpul profesional al mediatorilor este organizat în baza Legii 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator, republicată, a statutului profesiei și a hotărârilor Consiliului de Mediere.

Conferința Noi reglementări în agricultură

Începând cu anul 2015, în baza adoptării statutului profesiei, Corpul profesional al Mediatorilor își desfășoară activitatea atât la nivel județean, cât și la nivel național, la nivelul județelor fiind reprezentat de către reprezentanții CPMJ, președintele și cei doi vicepreședinți, aleși pe o perioadă de 4 ani. La nivel național, reprezentarea se realizează prin Consiliul de Mediere, compus din 9 membri titulari și 3 supleanți, aleși pentru o perioadă de 4 ani. Dintre membrii titulari, se alege un președinte, un vicepreședinte, precum și o Comisie Permanentă.

Relația cu instanțele de judecată se realizează prin Comisia privind relația cu sistemul judiciar comupsă din cei 15 reprezentanți de pe lângă Curțile de Apel, aleși pentru o perioadă de 4 ani.

Pentru vizualizarea persoanelor care ocupă funcțiile de președinte și vicepreședinte ai CPMJ, precum și funcția de reprezentant de pe lângă Curțea de Apel, vă invităm să accesați linkul de mai jos”.

http://www.cmediere.ro/corpul-profesional-al-mediatorilor/

Sursa informației

 

 

Reprezentarea și structurile teritoriale ale Corpului Profesional al Mediatorilor was last modified: iulie 10th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter