Sesiunea de instruire „Reprezentarea copiilor cu dizabilități în procedurile judiciare” (termen-limită: 6 decembrie 2016)

30 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 457

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

MDAC (organizație internațională de apărare a drepturilor omului) și CRJ (organizație neguvernamentală) organizează, între 7-9 Decembrie, la București, sesiunea de instruire: „Reprezentarea copiilor cu dizabilități în procedurile judiciare”.

Acest eveniment se adresează avocaților care cred că tinerii și copiii cu dizabilități mintale sunt excluși în mod injust din școală, nu au acces adecvat la servicii medicale, nu sunt incluși în comunitate, sunt supuși abuzurilor și nu au acces la justiție.

Conferintele lunii noiembrie
”

Formatorii vor aborda subiecte despre:

standardele juridice naționale și internaționale și spețe relevante;
tehnici de relaționare și comunicare cu tinerii și copiii cu dizabilități mintale.

Conținutul sesiunii vizează 70% informații din materie civilă și 30% informații din materie penală.

Sesiunea este gratuită și va avea loc în București în limita a 25 de locuri. Pentru participanții din afara Bucureștiului se decontează cheltuielile cu transportul și se asigură cazarea și masa la un hotel din București.

Sesiunea face parte din proiectul condus de MDAC – „Inovarea în formarea avocaților europeni pentru promovarea drepturilor copiilor cu dizabilități”, în parteneriat cu organizații din opt țări europene: Belgia, Bulgaria, Cehia, Irlanda, Lituania, Polonia, România și Slovacia. Proiectul este co-finanțat de Uniunea Europeană. CRJ este partenerul român.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 6 decembrie 2016. Locurile se vor ocupa în ordinea solicitărilor.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm apelați 021/212. 06. 90 sau 0744. 634. 490, Av. Vadim Chiriac.

Sursa informației

Sesiunea de instruire „Reprezentarea copiilor cu dizabilități în procedurile judiciare” (termen-limită: 6 decembrie 2016) was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter