Repertoriul Legislației României (1864-2015) – Ediția a XX-a

4 aug. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1299
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Legislativ a făcut public, prin intermediul Uniunii Notarilor, Repertoriul Legislației României pentru perioada 1864-2015, ediția a XX-a, o lucrare de referință, care răspunde necesitaților moderne de informare legislativă.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Varianta online a Repertoriului Legislației României, actualizată periodic, poate fi accesată pe pagina de internet a Consiliului Legislativ, la adresa (www.clr.ro).

Sursa informației

Repertoriul Legislației României (1864-2015) – Ediția a XX-a was last modified: iulie 28th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter