[UPDATE: Decizia nr. 391/1 februarie 2019 a Comisiei Permanente a UNBR] Reînnoirea autorizaţiei de operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară a Uniunii Naţionale a Barourilor din România

6 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 422

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 6 februarie 2019: Decizia nr. 391/1 februarie 2019 a Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România, privind desfășurarea activității în Registrul National de Publicitate Mobiliară al operatorului UNBR–RNPM și agenților acestuia

Potrivit unui comunicat din data de 5 februarie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Decizia nr. 391/1 februarie 2019 a Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România, privind desfășurarea activității în Registrul National de Publicitate Mobiliară al operatorului UNBR–RNPM și agenților acestuia.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul respectivei decizii, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Reînnoirea autorizației de operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară a Uniunii Naționale a Barourilor din România

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.unbr.ro), prin Ordinul ministrului justiției nr. 36/C din data de 4 ianuarie 2019 s-a dispus reînnoirea autorizației de operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară a Uniunii Naționale a Barourilor din România, pe o durată de trei ani, începând cu data de 23 decembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul Ordinului ministrului justiției nr. 36/C din data de 4 ianuarie 2019, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Decizia nr. 391/1 februarie 2019 a Comisiei Permanente a UNBR] Reînnoirea autorizației de operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară a Uniunii Naționale a Barourilor din România was last modified: februarie 5th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter