Reînnoirea autorizaţiei de operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară a Uniunii Naţionale a Barourilor din România

10 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 74

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 30 de zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.unbr.ro), prin Ordinul ministrului justiției nr. 36/C din data de 4 ianuarie 2019 s-a dispus reînnoirea autorizației de operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară a Uniunii Naționale a Barourilor din România, pe o durată de trei ani, începând cu data de 23 decembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare conținutul Ordinului ministrului justiției nr. 36/C din data de 4 ianuarie 2019, astfel cum a fost publicat de către UNBR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Reînnoirea autorizației de operator al Registrului Național de Publicitate Mobiliară a Uniunii Naționale a Barourilor din România was last modified: ianuarie 10th, 2019 by Universul Juridic
15 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter