Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României – modificări (Decizia nr. 10/2020)

4 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 236

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul modificat

Original Black Friday pe UJmag.ro!
Actul modificator

Sumar

Regulamentul privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, aprobat prin Decizia Colegiului de conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României nr. 5/2017

(M. Of. nr. 1.017 din 21 decembrie 2017)

 

 

Decizia Colegiului de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României nr. 10/2020 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, aprobat prin Decizia Colegiului de conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României nr. 5/2017

(M. Of. nr. 172 din 2 martie 2020 )

modifică: art. 12 alin. (3).

 

În M. Of. nr. 172 din 2 martie 2020 s-a publicat Decizia Colegiului de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României nr. 10/2020 pentru modificarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, aprobat prin Decizia Colegiului de conducere al Camerei de Comerț și Industrie a României nr. 5/2017.

Astfel, respectivul act normativ aduce o modificare Regulamentului privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (M. Of. nr. 1.017 din 21 decembrie 2017).

 

Vă prezentăm, în continuare, modificarea adusă Regulamentului privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

 

Art. 12 alin. (3) din Regulamentul privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (modificat prin Decizia nr. 10/2020)

 

Vechea reglementare

În vechea reglementare, la art. 12, alin. (3)  prevedea:

„(3) Asistenții arbitrali sunt încadrați în funcția de consilier juridic, conform organigramei Camerei de Comerț și Industrie a României”.

 

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, la art. 12, alin. (3) se modifică și va avea următorul conținut:

„(3) Asistenții arbitrali și asistentul arbitral șef sunt încadrați în funcția de consilier juridic, conform organigramei CCIR”.

Regulamentul privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României – modificări (Decizia nr. 10/2020) was last modified: martie 4th, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter