Regulamentul pentru modificarea anexei nr. 2 la Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Concurenţei (OPCC nr. 308/2020)

26 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 346

Actul modificat

Actul modificatorSumar
OPCC nr. 985/2019 privind punerea în aplicare a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței

 

(M. Of. nr. 976 din 4 decembrie 2019)

 

OPCC nr. 308/2020 privind punerea în aplicare a Regulamentului pentru modificarea anexei nr. 2 la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței, pus în aplicare prin OPCC nr. 985/2019

 

(M. Of. nr. 244 din 25 martie 2020)

 

 

– modifică: anexa nr. 2.

În M. Of. nr. 244 din data de 25 martie 2020 s-a publicat OPCC nr. 308/2020 privind punerea în aplicare a Regulamentului pentru modificarea anexei nr. 2 la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței, pus în aplicare prin OPCC nr. 985/2019.

Vă prezentăm, în continuare, dispozițiile respectivului ordin.

Art. 1

„Se pune în aplicare Regulamentul pentru modificarea anexei nr. 2 la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței, pus în aplicare prin Ordinul președintelui Consiliului Concurenței nr. 985/2019, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 976 din 4 decembrie 2019, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin”.

Art. 2

„Compartimentele de specialitate din cadrul Consiliului Concurenței vor urmări punerea în aplicare a prevederilor prezentului ordin”.

Art. 3

„Prezentul ordin intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I”.

În cele ce urmează, vă prezentăm modificările aduse anexei nr. 2.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Art. 1 din anexa nr. 2

Vechea reglementare

„Legitimația de serviciu este alcătuită din două componente, respectiv legitimația propriu-zisă și
ecusonul metalic, având descrierea și conținutul de mai jos:

a) documentul de legitimare: un card din material plastic, de culoare albă, în formă dreptunghiulară, cu dimensiunile de 5,5 cm x 8,5 cm. În partea de sus a legitimației sunt înscrise unele sub altele, cu majuscule, următoarele cuvinte: «ROMÂNIA», «CONSILIUL CONCURENȚEI» și «LEGITIMAȚIE». În partea dreaptă a legitimației se imprimă în culori sigla Consiliului Concurenței, iar în stânga, stema României și însemnul tricolorului. Sub cuvântul «LEGITIMAȚIE» se înscriu numărul legitimației și data eliberării ei. Dedesubt, în partea dreaptă a legitimației, un chenar dreptunghiular conține fotografia color a titularului, cu dimensiunea de 2 cm x 2,5 cm, iar în partea stângă sunt menționate unele sub altele: numele, prenumele, codul numeric personal și funcția titularului. Imediat sub datele de identificare ale titularului legitimația va purta ștampila și semnătura președintelui Consiliului Concurenței aflat în funcție la data emiterii legitimației;

b) ecusonul metalic are forma unui scut în exterior, alcătuit din metal cu acoperire electrochimică, de culoare indigo. Ecusonul este încadrat de un cadran auriu și pe el sunt imprimate cu litere de culoare albă: în partea de sus, cuvântul «ROMÂNIA», având deasupra tricolorul, în mijloc stema României în culori, iar în partea de jos, de la stânga la dreapta ecusonului, cuvintele «CONSILIUL CONCURENȚEI»;

c) legitimația și ecusonul metalic sunt susținute într-un portlegitimație din piele naturală de culoare neagră, cu dimensiunile de 15,5 cm x 10,5 cm, prevăzut cu un buzunar transparent pentru legitimație, ecusonul metalic fiind îngropat în partea inferioară a portlegitimației”.

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări art. 1 din anexa nr. 2 se modifică și va avea următorul cuprins:

„Legitimația de serviciu este alcătuită din două componente, respectiv legitimația propriu-zisă și ecusonul metalic, având descrierea și conținutul de mai jos:

a) documentul de legitimare: un card din material plastic, de culoare albă, în formă dreptunghiulară, cu dimensiunile de 6,5 cm x 8,5 cm, ce conține următoarele informații:

Pe față: în partea de sus, dreapta, a legitimației este imprimată, în culori, sigla Consiliului Concurenței, sub care sunt înscrise unele sub altele următoarele cuvinte: «Legitimație nr. ……..» și «Președinte:». Sub cuvântul «Legitimație», în zona punctată, se înscriu numărul legitimației și data eliberării ei, sub care este înscris cuvântul «Președinte:» în dreptul căruia va semna președintele Consiliului Concurenței aflat în funcție la data emiterii legitimației. În partea stângă a legitimației, un chenar dreptunghiular conține fotografia color a titularului, cu dimensiunea de 3 cm x 4 cm, iar dedesubt, central, sunt menționate unele sub altele: numele, prenumele și funcția titularului. Ștampila Consiliului Concurenței va fi plasată astfel încât să cuprindă colțul din partea dreaptă inferioară a fotografiei și semnătura președintelui.

Pe verso se află un chenar pentru aplicarea a șase vize anuale și semnătura posesorului legitimației;

b) ecusonul metalic are forma unei roze în exterior, alcătuit din metal cu acoperire electrochimică, de culoare aurie. În centrul ecusonului metalic se disting două cercuri concentrice. În primul cerc se disting două spice de grâu unite în partea de jos de tricolorul României. În al doilea cerc se disting pe fond albastru cuvintele tipărite cu auriu «CONSILIUL CONCURENȚEI» și cuvântul «ROMÂNIA» în partea inferioară, iar în centru se distinge stema de stat a României pe fond albastru;

c) legitimația și ecusonul metalic sunt susținute într-un portlegitimație din piele naturală de culoare neagră, cu dimensiunile de 10 cm x 7,5 cm, în poziția închis, și 21 cm x 7,5 cm, în poziția deschis. Pe partea exterioară superioară a portlegitimației, în centru, este imprimată monocrom, auriu, sigla Consiliului Concurenței. Portlegitimația este prevăzută în partea superioară cu un buzunar transparent pentru legitimație, ecusonul metalic fiind îngropat în partea inferioară a portlegitimației”.

 

Art. 1 din anexa nr. 2

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări se modifică modelul legitimației de serviciu și al ecusonului, precum și cromatica, fiind prezentare figurile acestora.

Regulamentul pentru modificarea anexei nr. 2 la Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței (OPCC nr. 308/2020) was last modified: martie 26th, 2020 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter