Regimul juridic al titlurilor de credit

23 nov. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1777

Despre

  • Noțiunea de titlu de credit nu indica ceva determinat, concret. În realitate nu întâlnim un titlu de credit în stadiu pur, ci documente în care regăsim caracteristicile generale ale acestei categorii juridice , dar care în același timp au elementele particulare prin care se diferențiază unele de altele...
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Regimul juridic al titlurilor de credit was last modified: noiembrie 22nd, 2017 by Vasile Luha
Campanie Craciun UJmag 2020

Vă recomandăm:

Despre autor:

Vasile Luha

Vasile Luha

Este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter