Reducerea taxei de avizare a unui birou de lucru pentru avocaţii din Baroul Dolj

27 ian. 2016
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 811
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Baroului Dolj, în ședința din data de 21 ianuarie 2016, a hotărât reducerea taxei de avizare a unui birou de lucru pentru avocații din Baroul Dolj de la 1500 lei la 50 lei.

Anunțul este semnat de av. Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Art. 222 din Statutul profesiei de avocat, publicat în M. Of. nr. 898 din 19 decembrie 2011, cu modif. și compl. ult., prevede:

(1) Formele de exercitare a profesiei de avocat au dreptul să își stabilească sediul profesional numai în circumscripția baroului în care este înscris în tabloul avocaților cu drept de exercitare a profesiei oricare dintre avocații titulari sau asociați.

(2) Avocatul își exercită profesia la sediul principal, la sediile secundare, precum și la biroul/birourile de lucru avizat/avizate de consiliul baroului.

(3) Consiliul baroului poate aproba deschiderea unuia sau mai multor birouri de lucru în orice localitate din circumscripția sa”.

Sursa informației este Baroul Dolj (www.baroul-dolj.ro).

👍Vezi și: Calendarul de evenimente al Baroului Dolj pentru anul 2016

Reducerea taxei de avizare a unui birou de lucru pentru avocații din Baroul Dolj was last modified: ianuarie 27th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter