Recuperarea taxelor auto se va putea face printr-o cerere depusă la ANAF

1 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1000

Despre

  • Taxa specială pentru autoturisme și vehicule
  • Taxa pe poluare pentru autovehicule
  • Taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule
  • Adoptarea procedurii de restituire

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

ANAF precizează că prevederile Ordonanței de Guvern în care este stipulat că persoanele care au achitat taxa specială pentru autoturisme și vehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule, potrivit reglementarilor legale în vigoare la momentul înmatriculării, pot cere restituirea acesteia pe cale administrativă, fără a mai fi nevoie să deschidă acțiune în instanță, va intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial, conform comunicatului de presă publicat de Agenție.

În vederea punerii în aplicare a acestor prevederi ale Ordonanței de Guvern va fi elaborată o procedură care va fi aprobată prin ordin comun al ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor și al președintelui ANAF în termen de 45 de zile de la publicarea Ordonanței de Guvern în Monitorul Oficial.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

De aceea rugăm contribuabilii interesați să solicite restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule, după adoptarea procedurii de restituire.

Consultați sursa informațiilor, comunicatul de presă publicat de ANAF (www.anaf.ro).

Recuperarea taxelor auto se va putea face printr-o cerere depusă la ANAF was last modified: septembrie 1st, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter