Recunoașterea europeană exclusivă a UNBR ca unică autoritate română competentă să ateste titluri profesionale valabile în sistemul verificărilor instituite de Comisia europeană

11 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 888

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 11 februarie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității Sentința civilă nr. 3516/2019 (traducere din limba italiana) emisă de Secțiunile Unite Civile a Curții Supreme de Casație a Republicii Italiene cu privire la recunoașterea europeană exclusivă a UNBR – cu sediul în București, Palatul de Justiție, Splaiul Independenței nr. 5, Sector 5 -, ca unică autoritate română competentă să ateste titluri profesionale valabile în sistemul verificărilor instituite de Comisia europeană.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare Sentința civilă nr. 3516/2019astfel cum a fost publicată de către UNBR:

Original Black Friday pe UJmag.ro!

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Recunoașterea europeană exclusivă a UNBR ca unică autoritate română competentă să ateste titluri profesionale valabile în sistemul verificărilor instituite de Comisia europeană was last modified: februarie 11th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter