Rectificarea UNBR la Anexele 1 și 2 la Regulamentul privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat

14 iul. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1103

Despre

  • Decizia nr. 13/2015
  • Rectificare
  • Modelul cererii de înscriere la examen

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR a publicat Decizia nr. 13/2015 prin care se rectifică Anexele nr. 1 și 2 la Regulamentul-Cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul INPPA (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, republicat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 1117/2015.

Decizia a fost luată având în vedere faptul că sintagma „care trebuie rezolvată în termen de 2 luni de la emiterea deciziei” prevăzută în art. 25 alin. (2) din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat (rep. M. Of. nr. 98 din 7 februarie 2011; cu modif. ult.) a fost declarată neconstituțională prin D.C.C. nr. 297/2014 (M. Of. nr. 521 din 14 iulie 2014).

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Luând act de faptul că sintagma sus-menționată este prevăzută în Anexele nr. 1 și 2 la Regulamentul-Cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul INPPA (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, republicat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 1117/05.06.2015, UNBR a hotărât următoarele modificări:

• La pct. 4 din cele 2 cereri de înscriere la examen ce urmează a fi depuse de candidat se inserează nota de subsol, numerotată 1), cu următorul cuprins: „Sintagma «care trebuie rezolvată în termen de 2 luni de la emiterea deciziei» prevăzută în art. 25 alin. (2) din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat a fost declarată neconstituțională prin D.C.C. nr. 297/2014”.

• Se corectează modelul cererilor prevăzute la Anexele nr. 1 și 2 la Regulamentul-Cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul INPPA (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, republicat prin Hotărârea Consiliului UNBR nr. 1117/2015, potrivit prevederilor Regulamentului de examen.

Descărcați respectivele anexe, atașate Deciziei UNBR nr. 13/2015.

Consultați sursa informației, anunțul publicat pe site-ul UNBR (www.unbr.ro).

 

 

Rectificarea UNBR la Anexele 1 și 2 la Regulamentul privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat was last modified: iulie 14th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter