Rebranding: Mareș & Mareș se va concentra pe expertiza acumulată în dreptul penal al afacerilor, consolidându-și poziția de lider de piață

30 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 410

București, 30 septembrie – Începând cu 1 octombrie 2019, firma de avocatură Mareș / Danilescu / Mareș își va schimba denumirea în Mareș & Mareș și își va consolida practica în competența sa de bază de drept penal al afacerilor, cu accent secundar pe contencios civil. Mareș & Mareș reprezintă deja prima opțiune pentru clienții acestor servicii juridice.

Complexitatea cazurilor de infracționalitate economică și corupție în care firma noastră a fost implicată în ultimii ani impun asigurarea celor mai ridicate standarde în exercitarea apărării. Ne-am propus să consolidăm această practică, să ne concentrăm pe cazuistica de penal-comercial și, într-o măsură mai mică, pe contencios civil, astfel încât să putem oferi aceste servicii într-o perioadă scurtă de timp atât clienților, cât și altor firme de avocați care nu au capacitatea de a reacționa rapid în cazurile urgente”, a declarat Mihai Mareș, coordonatorul firmei de avocați.

Lucian Danilescu, fost membru al Mareș / Danilescu / Mareș, urmează a-și desfășura activitatea pe cont propriu, de la aceeași dată, 1 octombrie 2019.

Experiența solidă a tuturor partenerilor, acumulată în societăți de avocatură de prestigiu locale și internaționale, dublată de coeziunea, flexibilitatea și valorile comune ale tinerei echipe, poziționează societatea Mareș & Mareș în rândul firmelor de elită din România. Casa de avocatură a devenit în 2016 membru al ROXIN Alliance, rețea de talie globală specializată în „white-collar crime law“.

Penalistul Mihai Mareș, coordonatorul firmei de avocați Mareș & Mareș, este singurul avocat român evidențiat în ediția din acest an a ghidului juridic internațional Legal 500 – EMEA, în categoria „Leading individuals”, pentru practica locală de White-Collar Crime. În ediția 2019, ghidul juridic internațional afirmă că Mihai Mareș, coordonatorul practicii de white-collar crime, este „avocatul la care trebuie să te duci, în România, pentru infracțiuni legate de criminalitatea gulerelor albe”. Mareș este un „adevărat profesionist, strălucitor atât pentru clienții individuali, cât și pentru clienții corporativi” și are o experiență aprofundată în domeniul apărării în cazurile de drept penal al afacerilor, al conformității în materie penală, în investigații internaționale, extrădări și în cazuri de criminalitate transnațională.

_______________________________

Mihai Mareș deține o vastă experiență în dosare penal-economice. Practica sa se concentrează în cea mai mare parte pe reprezentarea directorilor executivi, antreprenorilor, marilor grupuri industriale, instituțiilor financiare și marilor companii internaționale și locale într-o gamă largă de domenii care implică contabilitatea, fraudele financiare și fiscale, luarea de mită sau încălcări ale normelor de concurență și de mediu.

Mihai Mareș a coordonat biroul din București al Garrigues, prestigioasă firmă internațională de avocatură de business și, după retragerea acesteia de pe piața locală, a înființat, în septembrie 2011, propria casă de avocatură.

Rebranding: Mareș & Mareș se va concentra pe expertiza acumulată în dreptul penal al afacerilor, consolidându-și poziția de lider de piață was last modified: septembrie 30th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter