Reacția UNBR față de propunerea legislativă de modificare a Legii Consilierilor Juridici

6 feb. 2016
3 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 53 voturi, medie: 3,00 din 5 (3 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1632
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 5 februarie, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității un comunicat referitor la poziția publică a Comisiei Permanente a UNBR cu privire la propunerea legislativă ce vizează modificarea și completarea Legii nr. 514/2003 privind organizarea și exercitarea profesiei de consilier juridic.
 

👍Vezi poziția Comisiei Permanente a UNBR cu privire la propunerea legislativă privind profesia de consilier juridic

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

 

Reacția UNBR față de propunerea legislativă de modificare a Legii Consilierilor Juridici was last modified: februarie 6th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter