Raportul de activitate al ÎCCJ în anul 2015 a fost aprobat

11 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 571
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 7 aprilie 2016 a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor de la ÎCCJ pentru aprobarea Raportului de activitate al Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru anul 2015, în conformitate cu dispozițiile art. 30 lit.a) din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și cu dispozițiile art. 22 lit. a) din Regulamentul privind organizarea și funcționarea administrativă a Înaltei Curți.

În urma dezbaterilor, Raportul de activitate al Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru anul 2015 a fost aprobat în unanimitate.

Campania #citescAcasa

La acest eveniment au participat domnul judecător Mircea Aron, președintele CSM și domnul judecător Adrian Bordea, membru ales din partea ÎCCJ în cadrul CSM și doamna judecător Octavia Spineanu-Matei, director al INM.

Vom reveni cu amănunte după publicarea respectivului raport.

Sursa informației este ÎCCJ (www.scj.ro).

Raportul de activitate al ÎCCJ în anul 2015 a fost aprobat was last modified: aprilie 8th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter