Radio România Muzical – Premiul pentru contribuția la promovarea tinerelor talente

19 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 583
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: În continuare, trecem la categoria Mass-media. Este decernat unei instituții care și-a făcut datoria, în timp, de foarte mult timp, și și-o face în continuare, la un nivel care merită tot respectul nostru. Este vorba de Radio România Muzical – Premiul pentru contribuția la promovarea tinerelor talente. O invităm să ridice premiul pe dna Cristina Comandașu, redactor-șef Radio România Muzical.

Inteligența artificială în materie penală

Cristina Comandașu: Vă mulțumesc foarte mult. Eu recunosc, în momentul în care am primit acel e-mail am crezut că e o greșeală. Noi, la Radio România Muzical, în general vorbim de premiile altora; de multe ori vorbim de premiile altora și-i încurajăm pe cei tineri și-i punem, iată, pe o scenă la care în fiecare zi aderă zeci de mii de oameni. Pentru noi este foarte important să promovăm tinerele talente; în general, este foarte important să promovăm valoarea; valoarea românească în mod deosebit. Suntem o mână de oameni cei care facem zilnic lucrul acesta. Trăim, de fapt, într-o lume a drepturilor de autor, a creatorilor – aceia care au realizat muzica, aceia care au interpretat-o, aceia care o pun în undă. Și, iată, mă bucur foarte mult că există și un premiu pentru Radio România Muzical și colegii mei. Vă mulțumesc.

Cristian Pavel: Felicitări și țineți-o tot așa, e mare nevoie de dumneavoastră!

Radio România Muzical – Premiul pentru contribuția la promovarea tinerelor talente was last modified: aprilie 19th, 2019 by Cristina Comandașu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Cristina Comandașu

Cristina Comandașu

Este redactor-șef la Radio România Muzical.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter