PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență proprietarilor Romprix Exim în vânzarea companiei către grupul german All4Labels

24 nov. 2022
Vizualizari: 2458

O echipă integrată de specialiști în tranzacții ai PwC România și D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat proprietarii Romprix Exim, Cristian Dobrotă și Pierpaolo Filippi, în vânzarea producătorului de etichete autoadezive și ambalaje flexibile către grupul german All4Labels Global Packaging Group, una dintre cele mai mari companii de soluții de ambalare la nivel mondial.

Tranzacția este supusă condițiilor obișnuite de închidere, inclusiv aprobării Consiliului Concurenței.

„Romprix Exim este un business construit cu pasiune care trece acum într-o nouă etapă de dezvoltare, prin asocierea cu unul dintre cei mai mari producători de soluții de ambalare de la nivel mondial. Le mulțumesc tuturor colegilor care au contribuit la succesul acestei tranzacții”, a declarat George Ureche, coordonatorul departamentului de fuziuni și achiziții din cadrul PwC România.

„Suntem mândri că această tranzacție confirmă valoarea companiilor românești, campioni locali, care operează la același nivel de eficiență și calitate cu liderii globali. În acest proiect am avut prin George, Marina și întreaga echipă PwC o dovadă a celui mai ridicat nivel de profesionalism și dedicare. Suntem bucuroși că, în urma acestei tranzacții, Romprix va face parte dintr-o familie mai mare, globală, care va susține și augmenta performanța și succesul echipei Romprix.”, au declarat Cristian Dobrota și Pierpaolo Filippi, fondatori Romprix.

Experții PwC România și D&B David și Baias au oferit servicii profesionale integrate în derularea procesului de tranzacție (M&A) și servicii de consultanță juridică.

„Sunt foarte mulți antreprenori care au construit business-uri de succes pe piața românească și ne bucurăm când ne aleg să fim alături de ei în evenimente atât de importante precum vânzarea companiilor”, a spus Sorin David, Partener Coordonator D&B David și Baias.

Echipa PwC România a fost formată din George Ureche, Director și M&A Leader, Marina Pavel, Senior Manager, Marius Brinceanu și Robert Cirstea, Manageri, iar din partea D&B David și Baias au acordat consultanță Sorin David, Partener Coordonator, și Romana Petre, Avocat Senior coordonator.

Prezentă pe piață de 28 de ani, Romprix este un producător de top de etichete și ambalaje flexibile din România, care deservește clienții dintr-o gamă largă de industrii. Mai mult, compania deține cea mai mare capacitate de producție de imprimare de etichete digitale de pe piața locală.

***

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 152 de țări, cu mai mult de 328.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

 

Despre D&B David și Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din circa 50 de avocați (dintre care 9 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

 

PwC România și D&B David și Baias au acordat asistență proprietarilor Romprix Exim în vânzarea companiei către grupul german All4Labels was last modified: noiembrie 24th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.