Conferința internațională „Provocări contemporane în dreptul administrativ și în administrația publică”

909       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Provocări contemporane în dreptul administrativ și în administrația publică 📅 27 aprilie 2018 Bucureşti Provocări contemporane în dreptul administrativ și în administrația publică

Data 27 aprilie 2018
Locația Academia de Studii Economice din Bucureşti
Taxa 200-450 lei (a se vedea mai multe detalii în documentul atașat)

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din București împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează în data de 27 aprilie 2018 CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ „PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV ȘI ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ”.

SECȚIUNI:

I. Drept administrativ. Dezvoltări recente și perspective de evoluție ale dreptului administrativ la nivel național și internațional. Pentru tematica orientativă clic aici.

II. Administrație publică. Provocări ale abordării interdisciplinare în administrația publică în secolul XXI. Pentru tematica orientativă clic aici.

INVITATIE DE PARTICIPARE: 

Conferința este o platformă de dezbateri care examinează dezvoltările recente și perspectivele de evoluție ale dreptului administrativ și ale administrației publice la nivel național, european și internațional. Conferința își deschide porțile către autori provenind din diferite țări, din mediul universitar și din rândul practicienilor, încurajând susținerea atât a lucrărilor de interes internațional având ca obiect administrația publică comparată, Spațiul Administrativ European, dreptul administrativ dezvoltat de organizațiile publice internaționale, necesitatea abordării interdisciplinare a administrației publice, globalizarea fenomenului administrativ cât și a lucrărilor care să reliefeze particularitățile administrației publice naționale.

La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile.

Organizatorii Conferinței îi invită pe toți cei interesați să participe în cadrul uneia din cele două secțiuni să completeze formularul de participare până la data de 15 aprilie 2018.

Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară. Pentru detalii clic aici.

Toate lucrările susținute în cadrul Conferinței se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței clic aici.

Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii clic aici.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm să dați refresh)

Pentru mai multe informații vizitați site-ul oficial.

Provocări contemporane în dreptul administrativ și în administrația publică was last modified: martie 8th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter