Protocolul privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților

9 iun. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3268

Despre

  • UNBR
  • Ministerul Justiției
  • Congresul Avocaților 2015
  • Protocol privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților
  • Rezervă asupra art. 10
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul UNBR a fost publicat Protocolul privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților pentru furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie penală, pentru prestarea, în cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistență judiciară și/sau reprezentare ori de asistență extrajudiciară, precum și pentru asigurarea serviciilor de asistență judiciară privind accesul internațional la justiție în materie civilă și cooperarea judiciară internațională în materie penală.

Protocolul a fost semnat în cadrul Congresului Avocaților 2015 de către ministrul justiției, Robert Cazanciuc și președintele UNBR, Gheorghe Florea. Acesta din urmă și-a exprimat o rezervă față de articolul 10 al Protocolului referitor la cuantumul onorariilor și limita maximă a onorariilor cuvenite avocaților.

Consultați Protocolul în format PDF, publicat pe site-ul UNBR (www.unbr.ro).

 


 

👍Vezi și: Hotărârile și rezoluțiile adoptate de Congresul Avocaților 2015

Protocolul privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților was last modified: iunie 10th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter