Protecția specifică a copiilor în Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGDP/GDPR)

10 sept. 2018
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 601

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Protecția specifică a copiilor în Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGDP/GDPR) was last modified: septembrie 7th, 2018 by Cristian Somoșan
Monitor Dosare
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Cristian Somoșan

Cristian Somoșan

Este Membru fondator și cercetător științific al Centrului Pentru Protecția Datelor din cadrul Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș. Este absolvent al Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative, Specializarea Drept din cadrul Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter