A II-a ediție a Conferinței internaționale francofone a doctoranzilor în drept penal „Protecția penală a drepturilor și libertăților fundamentale” – Iași

1110       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

5-8 noiembrie 2015

Iași

Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași

în colaborare cu

Institutul de științe penale din Bordeaux, Franța

Școala doctorală a Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, în colaborare cu Institutul de științe penale din Bordeaux, Franța, organizează Conferința internațională francofonă a doctoranzilor în drept penal cu tema „Protecția penală a drepturilor și libertăților fundamentale”, ediția a II-a.

Manifestarea științifică își propune reunirea doctoranzilor din domeniul dreptului penal, valorificarea rezultatelor cercetării, precum și stimularea colaborării internaționale, într-un domeniu actual, precum cel al protecției drepturilor omului.

Redactate în limba franceză, lucrările conferinței vor fi publicate la o editură cu profil juridic din Franța.

La conferință sunt invitați să participe doctoranzii în drept penal din cadrul școlilor doctorale din România și din spațiul academic francofon.

Evenimentul va fi coordonat de către prof. univ. dr. Tudorel Toader (Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității „Al.I. Cuza” din Iași, România) și prof. univ. dr. Jean – Christophe Saint- Pau (Decanul Facultății de Drept din Bordeaux, Franța).

Sursa informației este Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (www.uaic.ro).

A II-a ediție a Conferinței internaționale francofone a doctoranzilor în drept penal „Protecția penală a drepturilor și libertăților fundamentale” – Iași was last modified: octombrie 29th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter