Avizarea numirilor în funcţiile de conducere ale Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracțiunilor de corupţie din cadrul DNA

7 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 599

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 7 noiembrie 2016: Avizarea numirilor în funcțiile de conducere ale Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA

În ședința de azi, 7 noiembrie 2016, după parcurgerea activităților prevăzute în procedura de avizare, analizarea proiectelor de management și susținerea interviurilor, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, cu unanimitate de voturi, propunerile ministrului justiției de numire în funcțiile de procuror șef, respectiv procuror șef adjunct ai Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – structura centrală,  a domnului procuror Marius Bogdan Bulancea și a domnului procuror Silviu Paul Dumitriu.

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a

Propunerile pentru numirea în funcțiile de procuror șef, respectiv procuror șef adjunct ai Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – structura centrală, a procurorilor menționați, au fost înaintate Consiliului Superior al Magistraturii de către ministrul justiției în data de 12 octombrie 2016.

Sursa informației


Propunerile MJ pentru funcțiile de conducere ale Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA

Ministrul Justiției a transmis Consiliului Superior al Magistraturii – în vederea obținerii avizului, următoarele propuneri pentru funcțiile de conducere ale Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA:

Pentru numirea în funcția de procuror șef al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție: domnul procuror Marius Bogdan Bulancea, în prezent delegat în această funcție.

Pentru numirea în funcția de procuror șef adjunct al Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție: domnul procuror Silviu Paul Dumitriu, în prezent delegat în această funcție.

Potrivit dispozițiilor art. 54 alin. (1) din Legea 303/2004, numirile în aceste funcții se fac de către Președintele României, la propunerea ministrului justiției, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de 10 ani în funcția de judecător sau procuror, pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

În desemnarea celor două propuneri, ministrul Justiției a avut în vedere îndeplinirea criteriilor de integritate, experiența profesională și managerială relevantă și capacitatea decizională.

Sursa informației

Avizarea numirilor în funcțiile de conducere ale Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA was last modified: noiembrie 7th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter