[UPDATE: Participarea procurorului general al României la instalarea în funcție a noului procuror-șef al DIICOT] Propunerea Ministerului Justiției de numire în funcția vacantă de procuror-șef al DIICOT

25 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 749

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 iulie 2018: Participarea procurorului general al României la instalarea în funcție a noului procuror-șef al DIICOT, domnul Oliver-Felix Bănilă

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial (www.mpublic.ro), în cursul zilei de 24 iulie 2018, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), a avut loc, în prezența procurorilor din cadrul instituției, ceremonia de instalare în funcția de procuror-șef a domnului Oliver-Felix Bănilă.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Astfel, la eveniment a participat domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), care a subliniat importanța promovării unui act de urmărire penală de calitate, precum și necesitatea respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, aspecte de natură să contribuie la consolidarea încrederii cetățenilor în justiție.

La rândul său, procurorul-șef al DIICOT, domnul Oliver-Felix Bănilă a declarat că prioritatea sa o reprezintă o evaluare a structurii specializate pe care o conduce și că va acționa în mod deschis și transparent.

Sursa informației


Update 24 iulie 2018: Domnul Oliver-Felix Bănilă, noul procuror-șef al DIICOT

Potrivit unui comunicat din data de 23 iulie 2018, Președintele României a semnat la această dată decretul pentru numirea în funcția de procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a domnului Oliver-Felix Bănilă – pe o perioadă de 3 ani.

Sursa informației


Update 17 mai 2018: CSM a publicat Proiectul managerial al domnului procuror Oliver Felix Bănilă pentru conducerea DIICOT

Potrivit informațiilor furnizate de site-ul oficial al CSM (www.csm1909.ro), Consiliul a publicat Proiectul managerial al domnului procuror Oliver Felix Bănilă privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Redăm în continuare respectivul Proiect, astfel cum a fost publicat de către CSM.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 16 mai 2018: CSM a avizat favorabil proiectul de H.G. privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru DIICOT

Potrivit punctului 24 din Ordinea de zi soluționată a Ședinței Plenului CSM din data de 15 mai 2018, Consiliul a avizat favorabil proiectul de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, cu observația formulate de DLDC în Punctul de vedere al Direcției legislație, documentare și contencios nr. 7678/2018 referitor la proiectul de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Avizul a fost dat cu unanimitate.

Sursa informației

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Propunerea Ministerului Justiției de numire în funcția vacantă de procuror-șef al DIICOT

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Justiției, în data de 14 mai 2018 a fost făcută propunerea de numire în funcția vacantă de procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Conform comunicatului, în urma desfășurării procedurii de selecție a procurorilor, în vederea efectuării propunerii de numire în funcția de procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, care a avut loc în data de 11 mai 2018, la sediul Ministerului Justiției, vă aducem la cunoștință faptul că, ministrul justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a domnului Oliver-Felix Bănilă, în vederea obținerii avizului consultativ.

De asemenea, se precizează și faptul că ulterior, propunerea va fi înaintată Președintelui României, domnul Klaus Iohannis.

În fine, reamintim faptul că CSM va discuta și va dezbate astăzi în ședința Plenului, și punctul de vedere al Direcției legislație, documentare și contencios referitor la proiectul de Hotărâre a Guvernului privind suplimentarea numărului maxim de posturi pentru Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

👍Vezi și: Ședința CSM din 15 mai 2018: Ordinea de zi (Plen). Suplimentarea numărului maxim de posturi pentru DIICOT

Sursa informației

[UPDATE: Participarea procurorului general al României la instalarea în funcție a noului procuror-șef al DIICOT] Propunerea Ministerului Justiției de numire în funcția vacantă de procuror-șef al DIICOT was last modified: iulie 25th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter