Proiectul „Maratonul Facultăţilor de Drept” ajunge la Universitatea „Ovidius”

14 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 639
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Astăzi, 14 iulie 2016, va avea loc o întâlnire între profesorii, studenții, conducere a Facultății de Drept și Științe Administrative și reprezentanții portalului universuljuridic.ro, în cadrul proiectului „Maratonul Facultăților de Drept”.

Evenimentul se va desfășura în Aula 103 (Campusul Universitar, corp A, Aleea Universității nr. 1), începând cu ora 12:00.

Campanie Craciun UJmag 2020

„Maratonul Facultăților de Drept” este un proiect inițiat de portalul universuljuridic.ro împreună cu ELSA România. Proiectul își propune realizarea unei serie de întâlniri în facultățile de profil din țară cu profesorii și studenții reprezentativi și identificarea punctelor tari ale acestora, în scopul promovării ulterioare a membrilor fiecărei comunități academice cuprinse în program, pe portalul sus-menționat. Până în prezent, proiectul s-a demarat în centrele universitare din București, Craiova, Iași și Timișoara.

Sursa informației

Proiectul „Maratonul Facultăților de Drept” ajunge la Universitatea „Ovidius” was last modified: iulie 14th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter