Proiectul de Lege pentru pentru modificarea şi completarea Legii nr. 132/2010, privind colectarea selectivă a deşeurilor în instituţiile publice (adoptat de Camera Deputaților)

2 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 465

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Data adoptăriiProiectele de acte normative adoptate
2 octombrie 2019– Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 132/2010, privind colectarea selectivă a deșeurilor în instituțiile publice

 

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Potrivit site-ului oficial (www.cdep.ro), la data de 2 octombrie 2019, Camera Deputaților a adoptat următorul act normativ:

– Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 132/2010, privind colectarea selectivă a deșeurilor în instituțiile publice.

 

Sursa informației

Proiectul de Lege pentru pentru modificarea și completarea Legii nr. 132/2010, privind colectarea selectivă a deșeurilor în instituțiile publice (adoptat de Camera Deputaților) was last modified: octombrie 2nd, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter