Proiectul de Lege pentru graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate (adoptat de Camera Deputaților)

28 aug. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 335

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Ședința Camerei Deputaților Actele normative adoptate
28 august 2019– Proiectul de Lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate;

Potrivit site-ului oficial (www.cdep.ro), s-a făcut publică lista votului final pentru ordinea de zi a ședinței Camerei Deputaților din 28 august 2019. În cadrul acesteia, s-a adoptat mai multe proiecte de acte normative.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Vă prezentăm, în continuare, lista privind respectivele proiecte:

– Proiectul de Lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate.

 

Sursa informației

Proiectul de Lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate (adoptat de Camera Deputaților) was last modified: august 28th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter