Proiectul de lege cu propunerile de modificare a Legii nr. 192/2006 privind medierea și profesia de mediator a fost înregistrat la Senat pentru dezbatere

1 mart. 2016
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2600

Despre

  • Înregistrarea la Parlament a proiectului privind modificarea Legii nr. 192/2006
  • Propunerile de modificare

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a anunțat înregistrarea pe rolul Senatului României a proiectului de lege cu propunerile de modificare a Legii nr. 192/2006 privind medierea și profesia de mediator, sub numărul BP 64/25.02.2016, preluat în calitate de inițiatori de 45 de parlamentari din tot spectrul politic.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Proiectul de lege sus-menționat a fost adoptat în unanimitate de Consiliul de Mediere și publicat anterior pe site-ul instituției, în urma efortului comun al membrilor Consiliului de mediere și a dezbaterii publice cu mediatori și reprezentanții corpului profesional. Consiliul a reușit să convingă oamenii politici de importanța inițierii și susținerii modificărilor dorite de mediatori, respectiv:

– introducerea procedurii obligatorii a medierii ca și condiție prealabilă în anumite tipuri de dispute;

– introducerea valorii executorii a acordului de mediere în anumite condiții;

– înființarea institutului de formare continuă;

– organizarea corpului profesional în structuri județene și pe lângă curțile de apel;

– corelarea prevederilor Statutului profesiei.

În continuarea acestui demers, este necesar un efort comun și coeziunea întregului corp profesional al mediatorilor de a continua mobilizarea sprijinului întregului spectru politic și social în vederea promovării modificărilor legislative, consideră Consiliul.

Legături relevante:

Proiectul de lege cu propunerile de modificare a Legii nr. 192/2006 privind medierea și profesia de mediator a fost înregistrat la Senat pentru dezbatere was last modified: februarie 29th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter