Proiectul de investiţii „Sistemul electronic integrat al ONRC consolidat şi interoperabil destinat asigurării serviciilor de e-guvernare centrate pe evenimente de viaţă (ONRC V2.0)” – prezentare generală (H.G. nr. 610/2019)

5 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 360

În M. Of. nr. 726 din 4 septembrie 2019 a fost publicată H.G. nr. 610/2019 din 21 august 2019 privind aprobarea Notei de fundamentare referitoare la necesitatea și oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului de investiții „Sistemul electronic integrat al ONRC consolidat și interoperabil destinat asigurării serviciilor de e-guvernare centrate pe evenimente de viață (ONRC V2.0)”.

Totodată, precizăm faptul că, potrivit art. 2, „finanțarea proiectului de investiții se realizează din fonduri externe nerambursabile, prin Programul operațional Competitivitate 2014 – 2020, și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Justiției, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.”

Nota de fundamentare sus-menționată este prevăzută în Anexa care face parte integrantă la H.G. Astfel, în continuare, vom prezenta succint câteva dintre dispozițiile relevante:

– Beneficiarul acestui Proiect este Oficiul Național al Registrului Comerțului, care funcționează în subordinea Ministerului Justiției ca instituție publică cu personalitate juridică, finanțată integral de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Justiției;

– Durata de implementare a proiectului este de 36 de luni;

– Proiectul se înscrie în Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2015 – 2020 (SDSJ), obiectiv specific – B.3;

– Proiectul va consta în activități integrate cu alte proiecte implementate (Servicii on-line de e-guvernare) oferite de ONRC pentru comunitatea de afaceri prin intermediul unui portal dedicat, derulate în perioada 2009 – 2012 sau în curs de derulare, cu impact strategic național, care vizează un grup-țintă cât mai numeros și propun soluții care sunt mai eficient să fie aplicate la nivel sistemic, orizontal, la nivel național.

 

Proiectul de investiții „Sistemul electronic integrat al ONRC consolidat și interoperabil destinat asigurării serviciilor de e-guvernare centrate pe evenimente de viață (ONRC V2.0)” – prezentare generală (H.G. nr. 610/2019) was last modified: septembrie 5th, 2019 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter