Programul de stagiu multilateral pentru avocaţi (2016) – Fundaţia Germană pentru Cooperare Juridică Internaţională

28 dec. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 758

Despre

  • Condiții de participare
  • Calendarul evenimentelor
  • Termenul-limită pentru înscrieri: 7 martie 2016

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Fundația Germană pentru Cooperare Juridică Internațională (IRZ) organizează Programul de stagiu multilateral pentru avocați 2016 inițiat în colaborare cu Camera Federală a Barourilor și Asociația Barourilor din Germania, a anunțat UNBR.

Programul de stagiu se adresează avocaților tineri (vârsta maximă este de 35 ani), care sunt activi în domeniul dreptului civil și comercial. De preferință, solicitanții trebuie să aibă deja câțiva ani de experiență profesională și, de asemenea, pot aplica pentru acest program avocații stagiari care trebuie să fie în ultimul an de practică.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Se solicită o cunoaștere foarte bună a limbii germane. Candidații trebuie să fie pregătiți să susțină un test de competență lingvistică, dacă acest lucru este solicitat de IRZ – Stiftung.

Se aplică restricții privind participarea. Programul de stagiu nu este pentru avocații:

– care lucrează pentru o firmă de avocați germană, adică o firmă de avocatură care a fost înființată ca filială a unei firme de avocatură din Germania și/sau operează sub numele acesteia;
– care lucrează pentru o firmă de avocați, care are sediile în Germania;
– sau care lucrează pentru o firmă de avocați, parteneră a unei firme de avocați din Germania.

Un loc în programul de stagiu este rezervat pentru un avocat din România. Un al doilea loc poate fi obținut în funcție de numărul de cereri de înscriere primite din partea țărilor participante la acest program și de locurile rămase disponibile.

Calendarul evenimentelor din Programul de stagiu 2016 este următorul:

• 22 august 2016: sosirea în Konigswinter in apropiere de Bonn;
• 23 august – 31 august 2016: seminarul introductiv în Konigswinter;
• 2 septembrie – 28 septembrie 2016: stagiu la o firmă de avocatură germană;
• 29 septembrie – 30 septembrie 2016: seminarul de evaluare în Bonn;
• 1 octombrie 2016: plecarea.

Termenul-limită pentru primirea documentelor de înscriere (formularul de cerere completat cu fotografie și curriculum vitae în limba germană) la IRZ – Stiftung este de 7 martie 2016.

Vă invităm să consultați comunicarea Fundației Germane pentru Cooperare Juridică Internațională pentru detalii privind programul și formularul de cerere pentru participare.

Sursa informației este UNBR (www.unbr.ro).

Programul de stagiu multilateral pentru avocați (2016) – Fundația Germană pentru Cooperare Juridică Internațională was last modified: decembrie 27th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter