Programul de leadership pentru tineri jurişti din România „Lideri pentru Justiţie 2019” – apel la candidaturi

11 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 858

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer (KAS RLPSEE) lansează apelul la candidaturi pentru cea de-a 10-a ediție a programului de leadership pentru tineri juriști din România – Lideri pentru Justiție.

Vezi și Programul de leadership pentru tineri juriști din România „Lideri pentru Justiție 2017” – apel la candidaturi

Conferintele Video Universul Juridic

Programul este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani aflați în pimii 5 ani de carieră profesională (judecători, procurori, grefieri, avocați, consilieri juridici, notari publici, mediatori, executori judecătorești, juriști în ONG-uri/companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție cu studii în drept etc.), masteranzilor, precum și studenților la drept aflați în ultimul an de studiu. Vor fi selectați 20 de tineri juriști cu potențial de lideri.

Programul Lideri pentru Justiție pune accent pe deprinderea abilităților și dezvoltarea cunoștințelor de leadership, o mai bună înțelegere a profesiilor juridice (prin interacțiunea cu participanții și absolvenții programului) și a sistemului de justiție în ansamblul lui (prin întâlnirile cu profesioniști din domeniu), dar și pe identificarea unor soluții concrete și implementarea acestora cu scopul de a rezolva probleme
punctuale din sistemul de justiție și din societatea românească în ansamblul ei.

Candidatura trebuie să conțină:

– un CV,

– o scrisoare de motivație de o pagină, și

– un eseu de maxim 2 pagini în care să prezinți o schimbare pe care dorești să o aduci sistemului de justiție din România. Structura eseului trebuie să urmărească identificarea unei probleme, alegerea unei soluții care să reflecte schimbarea și descrierea a ceea ce presupune schimbarea respectivă, precum și a modului în care ar trebui să arate sistemul/instituția/profesia după implementarea acesteia.

Toate documentele trebuie redactate în limba română, mărimea caracterelor 11 și o distanță de 1,5 între rânduri.

Trimite candidatura ta în limba română la adresa [email protected] până pe 14 octombrie 2018, ora 23.59. Fiecare candidat va primi o confirmare de înscriere, via e-mail, în maxim 48 de ore de la expirarea termenului-limită. În lipsa acestei confirmări, vă rugăm să ne contactați.

Procesul de selecție va consta din 2 etape:

– peselecția candidaturilor scrise (15 octombrie – 2 noiembrie 2018),

– interviuri cu cei preselectați (12-16 noiembrie 2018).

Comunicarea rezultatului final: până la 7 decembrie 2018.

Atât candidații (pre)selectați, cât și cei respinși vor fi informați prin e-mail.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare apelul la candidaturi pentru cea de-a 10-a ediție a programului de leadership pentru tineri juriști din România, astfel cum a fost publicat pe pagina oficială a Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Sursa informației

Programul de leadership pentru tineri juriști din România „Lideri pentru Justiție 2019” – apel la candidaturi was last modified: octombrie 11th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter