Programul activităţilor Baroului Dolj pentru anul 2018 – „12 trepte către Marea Unire” privind Centenarul Marii Uniri

7 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 465
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În baza parteneriatului tradițional dintre Baroul Dolj și Editura Universul Juridic, ne bucurăm să anunțăm că editura noastră va susține și promova acțiunile derulate de către Baroul Dolj și avocații craioveni în cadrul proiectului „12 trepte către Marea Unire”. Ne vom bucura să susținem și să promovăm prin reportaje, interviuri, transmisii LIVE și relatări de la fața locului aceste evenimente care fac cinste profesiei de avocat și care marchează, iată, momentul Centenarului nu numai la nivel național, dar și la nivel local și la nivelul breslei avocaților, contributori de seamă la proiectul realizării Marii Uniri din 1918.

Editura Universul Juridic își afirmă disponibilitatea pentru a fi implicată și a derula proiecte similare și cu alte barouri ori organizații profesionale, așa cum în mod curent o facem acolo unde suntem solicitați.

Felicităm Baroul Dolj pentru această inițiativă și suntem convinși că exemplul și inițiativele dumnealor pot reprezenta un model și pentru alți colegi, putând sta, astfel, la baza unor evenimente și proiecte similare în întreaga țară.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm să dați refresh)

 

Programul activităților Baroului Dolj pentru anul 2018 – „12 trepte către Marea Unire” privind Centenarul Marii Uniri was last modified: februarie 8th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter