[UPDATE: Mesajul Academiei de Științe Juridice din România] Profesorul Ion Dogaru a încetat din viață

16 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1903
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 16 martie 2018: Mesajul Academiei de Științe Juridice din România

Ultimele amintiri cu domnul academician Ion Dogaru

„Academia de Științe Juridice din România anunță cu profundă durere încetarea din viață a profesorului universitar dr. Ion Dogaru, membru corespondent al Academiei Române și membru de onoare al Academiei noastre.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Fondator de școală juridică, academicianul Ion Dogaru a contribuit direct la formarea corpului profesoral al Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova și a modelat prin exemplu personal, prin numeroasele sale studii științifice în domeniul dreptului civil și al filozofiei dreptului, cercetarea juridică românească.

A publicat peste 70 de lucrări științifice și numeroase studii de specialitate dedicate problemelor dreptului.

Vasta sa operă științifică va rămâne un exemplu de dăruire pasionată pentru analiza teoriei dreptului, precum și un model de cercetare academică.

Academicianul și profesorul Ion Dogaru va rămâne pentru juriștii români ca un Om care a avut și trăit din plin «o viață dedicată Dreptului».

Membrii Academiei de Științe Juridice din România sunt alături de familia îndoliată și de colegii lor din Facultatea de Drept a Universității din Craiova”.

Președintele Academiei de Științe Juridice din România

Prof. univ. dr. Ioan Chelaru


Profesorul Ion Dogaru a încetat din viață

Comunitatea academică juridică din România a pierdut astăzi un membru de seamă dedicat studiului dreptului, fondator, profesor și decan al Facultății de Drept din cadrul Universității din Craiova – profesorul Ion Dogaru.

Prof. univ. dr. Ion Dogaru, membru corespondent al Academiei Române, a încetat din viață, astăzi, 16 martie 2018, la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă o impresionantă colecție de lucrări în domeniul dreptului civil și nu numai, rezultat al vastei experiențe profesionale.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Prof. univ. dr. Ion Dogaru (1935-2018)

[UPDATE: Mesajul Academiei de Științe Juridice din România] Profesorul Ion Dogaru a încetat din viață was last modified: martie 17th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.