Conferință Prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănișor – Conferință la Facultatea de Drept din cadrul UVT

710       0
1 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 51 vot, medie: 4,00 din 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănișor – Conferință la Facultatea de Drept din cadrul UVT 📅 20 mai 2016 Timișoara Prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănișor – Conferință la Facultatea de Drept din cadrul UVT

Data 20 mai 2016
Locația Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara
Speakeri Dan-Claudiu Dănișor

În cadrul Conferințelor Facultății de Drept, organizate de Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, și în seria Prelegerilor Hexagonului, domnul profesor Dan-Claudiu Dănișor, de la Facultatea de Drept a Universității din Craiova, va susține vineri, 20 mai 2016, între orele 10.00 și 12.00, o prelegere pe tema Competențele justiției constituționale în România.

Conferințele Facultății de Drept reunesc intervenții ale unor profesori și cercetători de la universități de prestigiu din România și din străinătate, precum și ale altor specialiști în drept sau în alte domenii, la invitația Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Seria Prelegerile Hexagonului grupează, începând cu anul 2016, cursurile și prelegerile pe care profesori din cadrul Hexagonului Facultăților de Drept (Universitatea din București, Universitatea “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universitatea “Al. I. Cuza” Iași, Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea din Craiova și Universitatea de Vest din Timișoara) le susțin în fața studenților unei alte facultăți din Hexagon, la invitația profesorilor acesteia.

Prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănișor – Conferință la Facultatea de Drept din cadrul UVT was last modified: mai 19th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter