Prof. univ. dr. Adrian Titieni, rectorul UNATC, a susținut pentru auditorii de justiție din anul I conferința intitulată „Despre comunicare”

3 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 856

Despre

  • Protocol de colaborare încheiat între UNATC și INM
  • Seria „Întâlnirilor de bun augur”
  • Crearea unui nou tip de magistrat, adaptat realităţilor şi adaptabil din perspectiva provocărilor dezvoltării alerte a societăţii

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La data de 1 martie 2016, în Aula INM a avut loc Conferința extra curriculară „Despre comunicare”, susținută, pentru auditorii de justiție din anul I, de domnul profesor universitar doctor Adrian Titieni, totodată reputat actor, anunță INM

În calitatea domniei sale de rector al Universității Naționale de Arte Teatrale și Cinematografice „I.L.Caragiale” (UNATC), domnul Adrian Titieni a semnat, în cursul lunii noiembrie 2015, un Protocol de colaborare încheiat de către această din urmă instituție cu INM. Protocolul are ca principal obiectiv colaborarea celor două entități în vederea organizării unor activități practice de formare în domeniul abilităților non-juridice, în cadrul componentelor formare inițială și formare continuă a judecătorilor și procurorilor.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Activitatea desfășurată la data de 1 martie 2016 se circumscrie obiectivului Protocolului menționat anterior și face parte din seria „Întâlnirilor de bun augur” organizate periodic de INM pentru auditorii de justiție.

Importanța derulării unor astfel întâlniri reiese din necesitatea creării unui nou tip de magistrat, adaptat realităților și adaptabil din perspectiva provocărilor dezvoltării alerte a societății. În acest sens, INM își propune să contribuie la dezvoltarea abilităților non-juridice ale viitorilor judecători și procurori și la formarea unei viziuni de ansamblu asupra problemelor societății.

INM adresează, și pe această cale, calde mulțumiri distinsului oaspete pentru amabilitatea de a fi acceptat invitația de a susține o astfel de conferință

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).

Prof. univ. dr. Adrian Titieni, rectorul UNATC, a susținut pentru auditorii de justiție din anul I conferința intitulată „Despre comunicare” was last modified: martie 2nd, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter